Tennis/Padel

Vriend Bralten Sport is groots in tennis. Een breed assortiment in kleding, hardwaren, schoenen en uiteraard rackets vormen de basis van een grote tennisafdeling. In een persoonlijk gesprek krijgt u in de winkel een vrijblijvend advies omtrent een racket, of wat u maar wenst. Wij zijn te allen tijde bereid om uw vragen te beantwoorden.

Bij Vriend Bralten Sport is het ook mogelijk om tennisrackets eerst te testen.

Vanwege het feit dat alle toonaangevende racketmerken constant op zoek zijn naar manier om de belangrijkste eigenschappen van een tennisracket (power, controle en comfort) te verbeteren, is het belangrijk om te weten wat het beste bij u past. Keer op keer blijken de merken in staat om nieuwe, innovatieve materialen en systemen op de markt te introduceren. Vriend Bralten Sport geeft een vertaling, naar wat goed is voor u!

Bij diverse webshops worden tennisrackets tegen een zeer scherpe prijs neergezet. Houdt u er wel rekening mee dat dit vaak prijzen zijn zonder bespanning en exclusief verzendkosten. Wij proberen ten aller tijde met deze prijzen mee te gaan.

Wij bieden in het tennisassortiment de volgende merken aan: Wilson, Prince, Head, Dunlop en Tretorn.

Voor tenniskleding gelden tegenwoordig diverse eisen. Naast het functionele element wordt er ook steeds meer gericht op het modische. Roger Federer en Rafael Nadal zijn de boegbeelden van Nike. Deze collecties zijn ook bij Vriend Bralten Sport te vinden.Naast de modische collectie van Nike is uiteraard ook de basic-collectie in de winkel te vinden. Adidas is ook vertegenwoordigd in het tennisassortiment. De functionele kleding is zowel voor tennis als fitness en/of andere sporten te gebruiken.

Nike en Adidas zijn niet de enige kledingmerken in het tennisassortiment.

Ook is er een grote collectie in tennis/squash kleding en zijn er diverse indoorschoenen verkrijgbaar. Met behulp van het voetscan systeem wordt de beste schoen voor uw voet geadviseerd. Het personeel geeft graag een persoonlijk advies.

Wij verkopen de volgende merken