VOETBAL

Vriend Sport heeft alles in huis voor een geslaagd voetbalseizoen. Iedere voetballiefhebber, van klein tot groot, zal naar hartenlust slagen op onze voetbalafdeling. We helpen iedere sporter met het vinden van de juiste sportartikelen. Wilt u meer informatie over uw sport? Kijk dan gerust verder op onze website!

Ruime keuze in voetbalschoenen van toonaangevende merken

Op onze voetbalafdeling vindt u gegarandeerd de voetbalschoenen die u zoekt. We hebben een groot aanbod voetbalschoenen, zowel voor gras, kunstgras of voor in de zaal. Dit van alle topmerken zoals Nike, Adidas en Puma. Met onze moderne Sport Foot Scan vinden we de perfecte voetbalschoen voor iedere voet. Hierbij wordt u geholpen door onze voetbalspecialisten.

Grote collectie comfortabele voetbalkleding

Voor een voetballer is comfortabele kleding belangrijk. Vriend Sport heeft hier aandacht voor met een grote collectie functionele voetbalkleding. Zowel voor tijdens de wedstrijd als voor op de training. Bent u op zoek naar het voetbalshirt van uw favoriete nationale of internationale topclub of van een land? Op onze voetbalafdeling vindt u een ruime collectie replica voetbalshirts. Wat u niet in de winkel vindt, bestellen we voor u.

Op de voetbalafdeling bij Vriend Sport vindt u verder ook voetbaltassen, voetbalsokken, scheenbeschermers, keepershandschoenen en andere voetbalaccessoires. De senioren voetballer, maar ook de kleinere voetballer, bereikt zijn doel op onze voetbalafdeling.

Teamkleding

Ook als het gaat om kleding voor het gehele team kunt u bij ons terecht. We hebben een uitgebreide collectie. Met de teamdresser van Hummel kunt u een eigen teamoutfit samenstellen.

Wij verkopen de volgende merken